Verwarminginfo.nl Dé online info- & adviessite over verwarming.
Vergelijk meer dan 350+ installateurs online!
header image
Verwarminginfo.nl

Daikin warmtepomp prijs

Als u comfort en duurzaamheid belangrijk vindt, dan zit u goed met een warmtepomp van Daikin. Met een Daikin warmtepomp laat u uw woning verwarmen met natuurlijke warmtebronnen als de buitenlucht, aardbodem of het grondwater. Je kan ze realiseren in een bestaande woning of nieuwbouw.

 

 Meer over Daikin

Daikin is marktleider en specialist op het gebied van verwarmen en koelen. Het binnenklimaat regelen van woningen, kantoren en industriële ruimtes is voor het bedrijf dagelijkse kost en een fluitje van een cent. In Nederland kunt u Daikin vinden in Capelle aan den IJssel, waar de Nederlandse dochteronderneming zich heeft gevestigd.
Ook in Nederland staat Daikin voor service en kwaliteit op het gebied van verwarmen en koelen.

 

Kwaliteit

Daikin is in één adem te noemen met kwaliteit en die vereiste standaard voert het merk in ieder van haar producten door. Daarnaast worden producten alsmede de kwaliteitseisen constant verbeterd en aangescherpt. Daikin wil alleen het allerbeste. Deze manier van werken heeft er zelfs toe geleid dat het bedrijf een zogeheten “zero defect policy” hanteert. Dat wil zeggen dat Daikin in haar fabrieken niet werkt met steekproeven, maar letter íeder product testen voordat ze de fabriek verlaten.

 

Soorten warmtepompen

Daikin heeft een aantal verschillende soorten warmtepompen, hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet:

Lucht-water warmtepomp (lage temperatuur): Deze warmtepomp is voor het verwarmen en koelen van ruimtes en het opwarmen van tapwater. Perfect te installeren in nieuwbouw en lage-energie woningen. Het systeem is in combinatie met zonnecollectoren te plaatsen.

Lucht-water warmtepomp (hoge temperatuur): De warmtepomp is geschikt voor verwarming en opwarming van tapwater en is perfect voor renovatie en als vervanger van de cv-ketel.

Hybride warmtepompen: De hybride warmtepomp van Daikin kan als vervanger dienen van een bestaande cv-ketel, maar is ook goed te combineren met bestaande cv. Hybride warmtepompen zijn er voor het verwarmen van ruimtes en opwarmen van tapwater.

Warm tapwater bereiding met zonne-energie: maakt gebruik van warm tapwatertanks met ondersteuning van zonne energie. Door de hoogwaardige isolatie vindt er nauwelijks warmteverlies plaats en kan het systeem altijd warm water leveren.

 

Vraag om advies

Welk merk u ook overweegt, of dit nu een Daikin is of een van de andere beschikbare merken, het is altijd verstandig om een adviseur in te schakelen. Vaak zijn specialisten zowel de installateur als adviseur waar u naar op zoek bent. Een installateur heeft de juiste ervaring om u te vertellen wat wel mogelijk is en wat niet en wat in uw situatie een goede keuze zou zijn. Vervolgens kunt u op basis van die informatie een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de te maken kosten. Wanneer u dat allemaal in kaart hebt kunt u de installatie uit laten voeren en heeft u uw gewenste installatie tegen een goede prijs.

Ook hier geldt dat vergelijken besparen is en een offerte aanvragen bij meerdere specialisten kan dus geen kwaad. Een offerte is altijd vrijblijvend en kan u een besparing van 20 tot 40 procent opleveren. Zo kunt u het gewenste systeem laten installeren voor de juiste prijs en heeft u de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding met uw budget voor elkaar.

Meer weten over wat Daikin voor u kan betekenen? Neem contact op met een specialist en laat u informeren. Ook voor u is een Daikin systeem niet te hoog gegrepen!